søndag den 29. juli 2012

Perler og døde dyr

Nogle gange er det ikke meget, der skal til for at lave en lille pynte ting. Lidt perler i fine farver og en lædersnor og vupti - så er der en fin lille sommer halskæde!




- Og så kan jeg jo lige vise Jer mit smykke stativ. Nogle vil nok mene, at der er lidt morbidt, men jeg synes, det er mega cool. Jeg kommer fra en jæger familie og er opvokset med døde dyr på væggen. Som ægte jæger hænger man kun de trofæer op, som man selv har skudt, så da min far var nødt til at aflive en buk efter en påkørsel, mente han ikke, at den kvalificerede sig til at hænge hjemme i deres stue og spurgte derfor mig, om han skulle lave den om til et smykkestativ til mig. Det ville jeg super gerne have og så gik min lillebror ellers i gang med spraydåsen. Jeg synes, at resultatet er både super fedt og praktisk.


torsdag den 26. juli 2012

Sommer

Manden er taget af sted på fisketur igen igen... og jeg nyder solens stråler, mens jeg spiser min yndlingssalat og drikker rosévin! 



Livet er nu ret godt!

søndag den 22. juli 2012

Lås på kærligheden

Min søde mand tog mig i dag med til et sted i København, hvor kærestepar hænger hængelåse med navne på. 
Jeg synes, at det var en sød og romantisk idé og han havde selvfølgelig medbragt en hængelås med vores navne, som vi sammen kunne sætte på - og selvfølgelig smide nøglerne i vandet efterfølgende. Dem regner vi bestemt ikke med at få brug for igen!



Dejlig søndag i solskinnet!

tirsdag den 17. juli 2012

Choko-cookies

I søndags bagte jeg chokolade cookies til mine dejlige kollegaer - jeg havde nemlig lidt at fejre. 
Det vikariat, jeg var ansat i, er blevet lavet om til en fastansættelse og jeg er super glad og enormt lettet over, at jeg ikke længere er presset ud  i at skulle finde nyt job om et halvt år.


søndag den 15. juli 2012

Rustik salat

Der er altså ikke noget som job og sygdom, der kan sætte en stopper for blogaktivitet. I dette tilfælde har det mest været sygdom, der har drænet alle kræfter. 

Men man skal jo spise - og gerne noget der er frisk og lækkert og strutter af vitaminer.


Salaten indeholder i det blandingsforhold, man nu bedste kan lide:
  • Tomater
  • Frisk mozzarella
  • Rødløg
  • Basilikum
  • Salt og olivenolie
  • Og så sprøde brødcroutoner (Ciabattabrød vendt i olie og ristet i ovnen)

Salaten kan godt stå alene, hvis man ikke har den største sult, men ellers er den god til stegt kylling. 
Jeg fandt salaten i det nyeste nummer af MAD! - og den er både let og lækker. I øvrigt er det et blad, der er godt at have ved hånden, hvis man savner inspiration til madlavningen.
 

lørdag den 7. juli 2012

Ring

Forleden fik jeg lige tid til at lave denne lille ring:



Inspirationen har jeg herfra... dog med lidt andre mål!

onsdag den 4. juli 2012

Lidt til samlingen

Puha... 9 arbejdsdage i træk er lidt hårdt. Og det kan bestemt også ses på min blogaktivitet, men nu har jeg et par fridage, hvor jeg bare skal slappe af og nyde den dejlige sol. Det bliver så skønt!

I lørdags var jeg forbi den lokale Panduro. Der var 50 % på mange af deres varer og jeg havde et gavekort, så det var et perfekt match.