onsdag den 28. marts 2012

Forår

Jeg elsker foråret! 
Jeg tror faktisk, at det er min yndlings årstid med dens smukke farver og solen, der tydeligt får mere og mere magt for hver dag. Solen lader mit indre batteri op. Men det, jeg savner allermest om foråret, er at have en have at nyde årstiden i. Heldigvis har jeg en lille altan, så jeg i det mindste får en lille fornemmelse af vejret. Et par forårsblomster er der da også blevet skabt plads til. 



6 kommentarer:

  1. Velkommen til blogland og tak fro kommentar inde hos mig, så kunne jeg jo netop finde frem til dig. Jeg syntes du har en rigtig fin log og laver nogle fine ting, så jeg glæder mig til at følge med fremover. Hvis jeg må komme med en lille beskeden forslag til dine indlæg, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at se større bileder. Du laver så fine ting og det er lidt ærgerlig at man ikke kan se det ordentlig. Håber det er ok jeg skriver, det skal ikke opfattes som kritik, hvis du ikke ved hvordan så skriv endelig tilbage jeg vil gerne hjælpe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for rosen og det gode råd. Det vil jeg da helt sikkert forsøge at efterleve i mine fremtidige indlæg!
      Det er super, at du skriver det, for jeg er jo helt ny i det her og vil bare så gerne lære og blive bedre! :)

      Slet
  2. Tak for din kommentar på min blog. :) Bliver så glad, når der er nogen der tager sig tiden til at skrive.
    Jeg er også ret ny i blog-land, så det er ikke blevet til så mange indlæg endnu. Måske vi kan "følges ad" og give gode råd fra tid til anden..
    Mvh Cecilie

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Cecilie. Tak for kommentaren. Jeg vil rigtigt gerne "følges" med dig, så vi kan blive bedre sammen! :)

      Slet
  3. Hej Lea!
    Måske du kan få nogle gode ideer til have på altanen, hvis du tjekker Go'MorgenDKs udsendelse online (fra igår), der havde de nemlig et indslag om samme :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Rikke.
      Tusind tak for tip'et. Så kommer der alligevel noget godt ud af dit sofa- "fængsel"! :) Du har tid til at se Go'Morgen Danmark og opdatere os andre på gode råd. Jeg vil straks tjekke det ud! :) Håber dog det går bedre med maven!

      Slet