mandag den 22. april 2013

Endnu en succes

Jaahhh... jeg har gjort det igen! Syet en af de der super lette og mega fede punge!

Jeg er blevet helt bidt af dem og øjnede hurtigt muligheden for at lave en mere, da jeg skulle besøge min gravide kusine. Hun har længe snakket om, at hun gerne ville lære at hækle, så hun havde et lille barselsprojekt, når den tid kom. Det projekt vil jeg selvfølgelig gerne støtte, så jeg skyndte mig at sy en lille pung, hvor der kunne ligge to nøgler garn og en hæklenål i str. 3 i. Så kan hun da i det mindste øve sig lidt. Jeg glæder mig til at se, hvad hun finder på at lave. Hun blev i hvert fald glad for gaven.


Pungen er denne gang lilla med hvide prikker og sort for og er selvfølgelig også denne gang syet efter denne DIY.

onsdag den 17. april 2013

Suttesnore

Min lille nevø og hans dejlige familie skal på ferie til Kreta om en måneds tid og små børn med sut og sandstrande er åbenbart ikke den fede kombi - hvad ved jeg, jeg har jo ikke børn! Men jeg kan alligevel godt forestille mig, at man bliver lidt træt af at skulle skylde sutten fri for sand. Jeg har derfor syet to suttesnore til ham med selespænder for enden, så de kan sidde godt fast på tøjet. 




søndag den 14. april 2013

Sløjfe i lækre farver

Denne lille sløjfe tager ikke længe at hækle og den kan varieres nærmest uendeligt! 
- Og sød er den i hvert fald. 



Jeg har brugt denne DIY og de samme farver som dette mobil cover

And in action, fint ik?;
 

 

fredag den 12. april 2013

Så blev det endeligt færdigt

Mit zigzag baby tæppe er endelig blevet færdigt - og jeg synes det er blevet ret fint, hvis jeg selv skal sige det.








Jeg må hellere se at komme i gang med et mere. Det er et hyggeligt sofa projekt at have liggende - et man ikke skal bruge så meget koncentration til. Jeg tænker, at det næste skal være i lilla nuancer.

onsdag den 10. april 2013

Wuup wuup - se hvad jeg kan!

Fuck janteloven - Se hvad jeg har syet! Mig sy-novicen!




En make-up pung (eller hvad den nu skal bruges til) med lynlås og for og det hele! Kan vist ikke skjule, at jeg er temmelig stolt af mine ellers ikke specielt udviklede sy evner. 

Jeg har fulgt denne lette DIY og det er da overhoved ikke den sidste jeg har lavet af dem. Yderstoffet er fra et dynebetræk jeg fandt i genbrug på Amager for 25 kr og foret er en rest jeg havde fra Panduro.

Lækkerier

For nogle uger siden var vi i sommerhus med nogle venner og til den tur havde jeg bagt napoleonshatte. Det var mit første forsøg med selv at lave denne kage og jeg synes faktisk, at resultatet blev okay - dog med plads til forbedring, men er der ikke altid det?!


Jeg kombinerede opskrifter fra Meyer og Blomsterberg og tog lidt af det bedste fra dem hver.

mandag den 8. april 2013

Lidt reparation

Så så man lige mig være sådan en som reparerede fine gamle hækleting!! - måske mest fordi jeg er den eneste i nærmeste familie, der kan hækle, men alligevel... Er lidt stolt og synes faktisk, at det lykkedes med et fint resultat.




Min sviger-søs og hendes kæreste har et par gamle grydelapper, som de er meget glade for, men den ene hank knækkede og jeg blev derfor spurgt, om jeg kunne fixe den, så den kunne hænge igen. Jeg besluttede at pille den yderste kant op og i stedet for lappeløsning at lave en helt ny kant og hank (dog i anden farve - da yderst forvasket orange ikke ligefrem lå i garnbunken). Er det ikke blevet fint?




fredag den 5. april 2013

Noget for noget - åbenbart!

Jeg har haft en noget blandet påskeferie, dog med overvægt af de gode - nogle af fridagene har jeg brugt med min dejlige familie på Lolland, hvor jeg blandt andet også fik afleveret dette mobilcover til min kære moder;


Det er hæklet i garn fra Rema1000 - koral og neon grøn/gul. Ret fed kombination synes jeg. Trekantmønsteret er selvfølgelig endnu engang inspireret af Jeanette fra Lutter Idyl.

Den uskrevne regel er åbenbart, at når man afleverer noget på Lolland, skal man tage noget med hjem igen. Så med hjem i kufferten røg altså århundredets største forkølelse, som jeg har kunnet glæde mig over de sidste par dage. Mange tak!