tirsdag den 26. marts 2013

Undskyld


Ja der sker ikke så meget på krea-fronten i disse dage - jeg er nemlig blevet hooked! 

Da jeg var barn, kan jeg godt huske, at der var en masse i medierne om noget de kaldte Twin Peaks og folk var vilde med det! Jeg var alt for lille til at fatte, hvad det var - andet end at det i hvert fald ikke var noget jeg måtte se. Siden er serien jo gået hen og blevet kult og jeg tænkte, at nu var jeg vel ved at være voksen nok til at måtte se den. 

- Og nu er jeg så fanget som alle dem, der så den i 90'erne. Det er en fantastisk serie! Den er tidsløs, spændende, uvirkelig og alt muligt andet. Så jeg beklager, at det ikke bliver til så meget krea eller blogindlæg i det hele taget i øjeblikket. Jeg har simpelthen ikke tid! :) Men jeg vender stærkt tilbage, det lover jeg.


fredag den 22. marts 2013

Gode ting fortjener fin opbevaring

Så fik mine kære hæklenåle endeligt noget fint og overskueligt at bo i. Tænk at jeg sådan har ladet dem rode rundt, når de nu fortjener langt bedre!

- Men nu er der styr på dem og det er jo meget lettere at overskue dem, når de opbevares på denne måde.





Jeg har brugt Lutter Idyls nemme opskrift og garn fra Rema1000 i kraftig pink og mørkelilla som kontrast. 


- Og så fik en tom skoæske også lige lidt pænt papir, så alle mine løse krea opskrifter kan forblive samlet. Gud forbyde at jeg skulle miste nogle af dem! :)

torsdag den 14. marts 2013

Mobilcover + keyhanger

Min skønne sviger-søs spurgte for noget tid siden, om ikke jeg kunne lave et mobilcover til hende og det måtte gerne være med en form for snor, så hun kunne have den om halsen om sommeren, når man ikke lige har en lomme, på eksempelvis jakken, at putte den i.



Jeanette fra Lutter Idyl har en dejlig nem DIY, hvor der netop er hank til at hækte en keyhanger på. Og Tusindfryd har en overskuelig DIY på netop en keyhanger, som en sy novice som mig lige akkurat kunne finde ud af. Så med hjælp fra Blogland lykkedes det mig at få hæklet et fint cover og syet hele to keyhangers til. - Og som bonus fik jeg endda brugt mine nye fine navne tags





søndag den 10. marts 2013

Forår i Paris

Der har været stille på bloggen på det sidste og det er fordi, jeg har tilbragt den sidste uge i det forårslune Paris. 

Jeg har nydt solen, været kulturel, gået hånd i hånd med min dejlige mand, følt mig nyforelsket, spist lækker fransk mad og alt alt for mange chokolade croissanter. Og den sidste dag forsøgte jeg at pakke alt det forår ned i min kuffert, der overhoved kunne være der - desværre virker det ikke til at have hjulpet synderligt!