lørdag den 30. juni 2012

Hygge på altanen


Jeg har fundet en solstråle på altanen og nyder den i selskab med hækletøjet og live update af Tour'en! Nice!

onsdag den 27. juni 2012

Strømper

Min søde tante gav mig forleden en opskrift på strømper, der skal strikkes på rundpinde. Det lyder noget lettere end at have gang i alle de andre pinde, der ellers normalt skal til for at strikke sokker.



Så det glæder jeg mig til at kaste mig over... når jeg engang får tid til at være krea igen!!

fredag den 22. juni 2012

Hovsa

... Så gik der lige over en uge, hvor jeg ikke har bidraget med noget til blogland.
Årsagen skal nok findes i, at jeg næsten lige er startet nyt arbejde og at jeg i denne uge er begyndt at prioritere træningstid til mig selv - nu skal jeg altså have gjort noget ved den form! - Heldigvis har jeg hele to personlige trænere til at motivere mig!

Min hjerne holder ikke fri fra at tænke kreative tanker - det er kun mine hænder, der har pause! Og jeg har stadig gang i en masse projekter, det tager bare lidt ekstra tid at færdiggøre dem. 


For tiden hækler jeg på et større projekt, hvor jeg kan få brugt nogle af alle mine bomuldsrester. Det ender nok ud med at blive et lidt spøjst projekt med alle de rester, men det skal nok ende ud i noget godt. Det er jeg sikker på.

Jeg skal nok prøve at være bedre til at jonglere med både arbejde, motion og kreating i fremtiden!

onsdag den 13. juni 2012

Storskærmen, der blev væk

Jeg er ikke den store fodbold fan - heller ikke når det gælder landsholdet. Men min mand går en del op i fodbold og kunne godt tænke sig at se dagens kamp på storskærm. Taget den danske sommer i betragtning var jeg ikke videre imponeret over ideen, men tænkte at jeg nok overlevede, hvis jeg havde rigeligt med tæpper og hygge med. 

Vi havde aftalt at mødes i Søndermarken, hvor vi skulle se kampen, men.... nu har manden lige ringet og sagt, at der slet ikke var sat nogen storskærm op, så nu bliver det hygge i sofaen i stedet. Og det er jeg nok helt ærligt ikke så ked af end da. Udstyret med saftige jordbær og hækletøjet, så skal det nok blive en dejlig aften.



lørdag den 9. juni 2012

Tjek

Jeg har haft et lille bitte hængeparti, som virkede som en sjov ide, da jeg startede, men hurtigt kom der nye og sjove projekter som overtog interessen. Derfor har jeg længe haft en fyrfadslysestage, som var blevet betrukket med garn, men der manglede jo ligesom en makker for at det gav mening. Den er nu lavet og de har endelig kunnet få en plads i vindueskarmen.


torsdag den 7. juni 2012

Rangle

En af mine barndomsveninder fødte for et par uger siden en søn. Gennem årene er vi gledet lidt fra hinanden, men jeg synes nu, at hun skulle vide, at jeg stadig tænker på hende, selvom vi ikke ses så ofte. Jeg har derfor hæklet denne lille rangle til den lille fyr.




Ranglen er hæklet efter denne super nemme DIY og har en lille klokke indeni, så den kan rasle lidt.

tirsdag den 5. juni 2012

In sickness and in health

I dag har min mand og jeg to års bryllupsdag. Jeg synes selv, at det er godt planlagt at blive gift på Grundlovsdag. På den måde er man næsten sikker på at kunne have fri sammen på ens bryllupsdag. 

Desværre har dette års bryllupsdag ikke ligefrem været romantisk og hyggelig. Manden ligger med influenza og feber og jeg selv render rundt med en sommerforkølelse. Lidt synd at tilbringe dagen på sofaen i stedet for at flette fingre et romantisk sted. Men så kan jeg jo i stedet mindes den fantastiske dag for 2 år siden, hvor vejret var langt mere sommerligt.



Samtidig har det givet mig lidt tid med min symaskine. 
- Og jeg kan bare mærke, at vi bliver bedre og bedre venner efterhånden, som vi lærer hinanden at kende! Det skal nok udvikle sig til et helt igennem godt venskab med tiden. 




Jeg har forsøgt mig med at lave en vimpel. Jeg ville bare lave en lille en, nu jeg jo var nybegynder og det, men jeg tror faktisk, at jeg gjorde mig selv en bjørnetjeneste, for det gjorde det ret svært at få skarpe spidser. 

Jeg kan godt mærke, at jeg langsomt bliver bedre til og mere fortrolig med at sy. Men jeg er jo også helt, helt nybegynder og laver konstant fejl, jeg kan lære af. Og taget i betragtning at det kun er mit 2. syprojekt, er jeg faktisk ret godt tilfreds. Den færdige vimpel har fået plads over mit krea-skab.




mandag den 4. juni 2012

Cover

I går aftes blev det til dette lille lette cover til min smart phone! 



- Bare fordi man ikke kan få for mange af den slags!

søndag den 3. juni 2012

Pudebetræk

Mit første rigtige syprojekt er blevet færdig!- Og jeg synes faktisk, at resultatet er blevet ret fint.

Jeg ville gerne lave et pudebetræk i patchwork til en aflang IKEA sofapude, jeg havde liggende. Jeg har jo aldrig rigtigt syet før, så jeg har måtte prøve mig lidt frem og jeg har selvfølgelig også lavet nogle begynderfejl her og der, men over all er jeg faktisk ret godt tilfreds. 

Jeg skal helt sikkert til at sy noget mere, for jeg synes faktisk, at det er ret sjovt. 


Resultatet kom til at se sådan ud på forsiden. 





Og bagsiden blev således. Den har jeg lavet af to stykker stof som overlappet. På de måde kan jeg nemmere skifte betræk, hvis jeg hellere vil have nogle andre farver en dag. 



lørdag den 2. juni 2012

Jordens bedste gulerodskage

Jeg må altså lige dele denne opskrift med Jer...

Gulerodskage er ofte noget, der deler vandene, men denne her opskrift synes jeg nu altid rammer plet.

Opskriften er Arla's, dog med lidt ændringer. 
Jeg bruger aldrig valnødder, for det kan jeg ikke selv lide og rosinerne bruger jeg lidt efter hvilket selskab, kagen skal spises i, for der er mange, der ikke bryder sig om bløde rosiner.Toppingen laver jeg altid ekstra af (gerne dobbeltportion) for den smager helt vildt godt. Dejligt frisk fra citronen.




Jeg beklager billedet, det var ret mørkt da jeg skulle tage billedet, men lad det ikke skræmme Jer fra at lave kagen selv.

fredag den 1. juni 2012

Gaver

Der kommer lige lidt billedespam af de dejlige gaver, jeg fik af mine kollegaer i går:

Smukke blomster.


Et Georg Jensen vægur, nærmest uendeligt mange chokoladeskildpadder (som bestemt ikke kommer til at vare uendeligt!) og en opskriftsbog på de dejligste søde ting. Jeg glæder mig til at svinge gryder og ildfaste fade. 


De sødeste ISAK krukker. Love them!
 

Super gavekort og et års abonnement på Magasinet MAD! Nice!
 

...Og nå ja.... der var engang den lækreste chokolade fra Summerbird... nu er der ikke så meget tilbage! Mums!